Az InfinítumBau Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú, kőszárhegyi székhelyű építőipari családi vállalkozás, amely elsősorban az út- és díszburkolat építés területén tevékenykedik, de referenciáink között megtalálhatóak magasépítési projektek is.

Cégfilozófiánk alapja a stabil és megbízható működés mellett egy innovatív jövőkép biztosítása. Ennek érdekében nyereségünk nagy részét fejlesztésre és képzésre fordítjuk, így garantálva a megfelelő műszaki és szakmai színvonalat.

Kiváló megrendelői és beszállítói partnerkapcsolatok adják stabil működésünk egyik fontos alappillérét, melyet kiemelt figyelemmel, lojalitással, valamint erkölcsi és anyagi korrektséggel honorálunk.

Sokéves szakmai tapasztalatunk, stabil csapatunk és megbízható gépparkunk jelent a garanciát megrendelőink számára, a pontos munkavégzés mellett a megfelelő minőségű végeredményre is. A vezetőség, és a munkavállalók egytől egyig elkötelezettek a precizitás mellett, a minőségi előírások maradéktalan betartásával kapcsolatosan is. Fontosnak tartjuk a kollégák folyamatos továbbképzését, és nagy hangsúlyt fektetünk a technológiai újdonságok nyomon követésére, mert hisszük, hogy kizárólag így tudunk megfelelni a mai kor kihívásainak.

Munkamódszerünk projektszemléletű, így megrendelőink megkeresései alapján minden esetben a legrátermettebb, az adott feladathoz a legtökéletesebb szakmai profillal rendelkező munkaerőt, illetve eszközöket biztosítjuk.

Megbízóink között megtalálhatóak helyi önkormányzatok, hazai vállalkozások és magánszemélyek egyaránt.

Munkavégzésünk helye döntő többségében Fejér megye és annak 100 km-es körzete.


Partnereink a teljesség igénye nélkül:
– Swietelsky Magyarország kft. Dél- Dunántúli Főmérnöksége
– Konstruktor Építőipari Kft
– Unicum Kft.
– Kőszárhegy Község Önkormányzata
– Jenő Község Önkormányzata
– Simon Plastics Kft.